Fondos
-
4. AGRICULTURA, FORESTAL, GANDARÍA, PESCA, INDUSTRIA, COMERCIO E TURISMO
19.341/2. Traballo de investigación : Selección de fermentos vínicos en mostos de Albariño (1985)
Traballo de investigación : Selección de fermentos vínicos en mostos de Albariño (1985)
Área de identificación
Código(s) de referencia ES.GA.36038.ADPO.1.3.4.1.1.19.341/2
Título Traballo de investigación : Selección de fermentos vínicos en mostos de Albariño (1985)
Data(s) 1985 (Creación)
Volume e soporte 1 libro de 130 páxinas.
Área de contexto
Institución arquivística Arquivo Deputación de Pontevedra
Área de contido e estrutura
Alcance e contido Traballo de investigación : Selección de fermentos vínicas en mostos de Albariño Os autores do traballo son Elisa Longo González e Tomás González Villa.
Área de documentación
Unidades de descrición relacionadas Relacionado co 11.063/1, 11.063/2, 11.065/2 e 11.065/3
Ãrea de notas
Nota Contén fotografías